Dorești să folosești terasa pe întreaga perioadă a anului, indiferent de vreme? O pergolă cu sisteme din sticla este soluția perfectă. Structura robustă din aluminiu cu acoperiș retractabil sau bioclimatic și pereți din sticla securizată se combină pentru a-ți oferi o protecție eficientă împotriva intemperiilor și, bineînțeles, o experiență cât mai relaxantă. Mobilierul terasei tale va fi protejat de ploaie, zăpadă, chiar și de razele soarelui, pe o perioadă îndelungată.

Sisteme din sticla reprezintă o soluție convenabilă, estetică și modernă pentru a acoperi părțile laterale ale unei pergole sau terase. Aceste sisteme din sticla sunt ușor de instalat și de operat, fiind potrivite pentru toate tipurile de pergole, pavilioane și terase.

Pergolele cu sisteme din sticla sunt un nou concept al vieții în aer liber – un spațiu modern ‘interior-exterior’ care conectează casa și grădina permițându-ți să te bucuri cât mai mult de frumusețea și aerul curat din exterior. Pe lângă locuințele individuale, pergolele se pot utiliza în diferite spații, atribuindu-le diferite funcțiuni. Acestea pot decora spații publice precum cafenele, restaurante, terase de hoteluri, săli de evenimente.

Sisteme din sticlă sunt o investiție solidă și ingenioasă pentru casa sau afacerea ta, extinzând spațiul și potențiala utilizare a camerei alăturate. Socializarea, gătitul, băutul și, cel mai important, relaxarea sunt întotdeauna mai interesante și mai plăcute în exterior, așadar este important să te asiguri că potențialul spațiului exterior este exploatat la maxim în orice perioadă a anului. Având una dintre soluțiile Sunset de pergole cu sisteme din sticla, un confort la superlativ vă va fi asigurat ție, familiei, prietenilor și clienților.

Fiecare proiect la care lucrăm este în general unic, întrucât acestea sunt realizate la comandă, în funcție de cerințele, dorințele și nevoile proprietății tale.