Table of Contents

Sticla Plianta

Usile pliante si sistemele de usi si ferestre pliante sunt constituite din profile din aluminiu fara rupere (de punte) termica si sunt disponibile in masurile dorite, fiind potrivite pentru toate tipurile de aplicatii.Ușa pliantă se poate plia, la alegere, în interior sau exterior, și se poate deschide fie spre stânga, fie spre dreapta, fie din centru. Primul panou poate fi conceput ca o ușă și, opțional, poate fi echipat cu mâner interior-exterior.

Acest sistem de sticlă este disponibil pentru uși pliante, aplicații cu panouri simple sau duble cu deschidere simpla sau dublă, pentru sisteme de tamplarie cu construcție de carcasă înclinată sau pentru usi cu canat simplu sau dublu.

Rolele reglabile de înaltă calitate garantează frumusețea și confortul ușilor pliante.Funcția fără prag (cale încorporată) a panourilor de uși pliante, oferă un avantaj vizual și crește siguranța la trecere.

Sistemul de blocare pentru ușile cu panou unic și dublu poate fi comandat opțional alături de un mâner interior-exterior, fixare în trei puncte și închizător de ușă.

Vezi toate produsele din categoria sisteme din sticla sau aici.

Sticla Plianta