Dacă îți face plăcere să petreci timpul afară, pe o terasă, alături de prieteni sau familie, atunci pergola retractabilă Sunset este soluția perfectă pentru tine. Fie că deții un restaurant sau o simplă căsuță, pergolele nu numai că vor oferi un plus de eleganță construcției tale, dar vor creea un spațiu în care vei putea controla soarele, umbra și precipitațiile.

Este o soluție din ce în ce mai întâlnită în prezent, fiind de fapt o extensie multifuncțională și operabilă pentru clădiri cu funcțiuni precum cafenele, restaurante, săli de evenimente, hoteluri și locuințe individuale. Creează spațiul perfect și relaxant în aer liber cu oricare dintre pergolele retractabile Sunset și controlează vremea atât de diversă cu care ne confruntăm în țara noastră.

Pergole Retractabile – Avantaje

Pergola retractabilă este plusul care te va diferenția de ceilalți. Iată care sunt avantajele acestei soluții.

O gamă variată de modele.

Gama Sunset de pergole retractabile se extinde la peste 12 modele de înaltă calitate. Printre care pergola retractabila Cedrus, pergola retractabilă Juniper, pergola retractabilă Willow și multe altele. Oferim în mod constant cea mai recentă tehnologie și pergole retractabile bine executate, potrivite în totalitate spațiului tău. Acestea funcționează printr-un sistem de transmisie care este foarte potrivit pentru spațiile exterioare.

Sunset poate satisface nevoile de dimensiuni personalizate, ce pot varia de la 5mp la 260mp, pentru a se potrivi cu mediul, construcția și cerințele clienților.

În funcție de destinație, pergole retractabile pot fi montate în diverse spații precum:

  • Restaurant/ Cafenea: de cele mai multe ori, clienții preferă să își petreacă timpul într-un spațiu ventilat natural. Montarea unei pergole retractabile îi va îndeplini clientului această dorință, protejandu-l în același timp de soare, vânt, ploaie și praf.
  • Balcon: În zonele urbane se întâlnesc destul de rar balcoane deschise, tocmai din cauza temperaturilor și vremii variabile. Vara ne dorim un spațiu deschis, dar ferit de soare, iar iarna, un spațiu închis, dar luminos. Pentru a îndeplini toate aceste condiții, pergola retractabilă este o soluție mai mult decât potrivită. Astfel, balconul va putea fi utilizat în orice anotimp.
  • Piscină: Acoperirea unei piscine nu are doar rol estetic, ci și practic. Prin montarea unei pergole retractabile vei ține departe frunzele sau mizeria ce poate ajunge în piscină, diminuând costurile de întreținere a acesteia.
  • Grădina/ Terasa: Principalul motiv pentru care oamenii aleg montarea unei pergole în curte sau pe terasa este crearea unui spațiu intim, ferit de orice condiții meteorologice. De asemenea, te vei bucura de un loc de relaxare ce poate fi utilizat în orice perioadă a anului.

Funcționalitate și confort garantat.

În cadrul fiecărui model de pergole, coloana vertebrală este fabricată din oțel, iar stâlpii, din aluminiu.

Fiind ușor, dar extrem de rezistent, aluminiul este materialul ideal pentru construirea unei pergole retractabile. Pergola confecționată din aluminiu nu aplică presiune pe fundație și rezistă foarte bine în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile.  Mai este important de menționat faptul că aluminiul este extrem de rezistent la coroziune.

Pergola are un acoperiș retractabil care oferă protecție împotriva razelor solare directe și a ploii. Utilizarea unui astfel de sistem nu numai că îți va permite să te bucuri de confortul terasei pe timp de vară, ci, prin instalarea unui încălzitor, vei putea crea un spațiu util și în timpul sezonului rece. Mai mult, cu ajutorul iluminării cu LED-uri poți oferi o atracție estetică și confort utilizatorilor finali.

Pergole Retractabile Sunset au o țesătură asemănătoare celei utilizate pentru corturi, fiind rezistente la apă și flexibile. Pot fi închise și deschise complet, toate aceste operațiuni putând fi posibile datorită motoarelor special echipate ce permit ca materialul să se poată glisa pe structură. Folosind telecomanda, poți închide și deschide sistemul în câteva secunde cu un efort minim.

Acest tip de pergole retractabile motorizate sunt preferate de cei mai mulți clienți. Motivul este ușurință cu care acestea se utilizează. De exemplu, din cauza faptului că vechile sisteme de copertine retractabile aveau sistem manual de închidere/deschidere, proprietarii de cafenele și baruri erau adesea nevoiți să deranjeze clienții atunci când reglau copertina, însă nu va fi cazul de asta când vorbim de noile modele.

Ventilație naturala.

Dacă pergola este delimitată de pereți, fie ei de sticlă sau opaci, atunci ventilarea naturală se poate realiza datorită acoperișului retractabil.

Posibilitatea personalizării după dorințele tale.

Poți avea acoperișul pergolei proiectat așa cum îți dorești. Poți alege o formă înclinată, plană sau curbată în funcție de destinația și nevoile spațiului tău.