Sticla verticala Tip Ghilotina

Cu actionare electrica prin telecomanda

Sistemul de sticla tip ghilotina este solutia propusa in cazul inchiderilor cu sticla ale sistemelor de pergole retractabile.

Acest produs va fi actionat electric cu ajutorul motorului Somfy. 

Verlass, sistem de sticla securizata cu miscare verticala este un produs nou pe piata din Romania si ajuta la inchiderea teraselor.

Sistemele sunt compatibile 100% cu pergolele retractabile comercializate de noi, dar cu toate acestea, sistemele de sticla verticala pot fi montate in mai toate situatiile.

Sistemul este confectionat din profile rigide de aluminiu iar sticla este impartita in 2 sau 3 panouri egale.

Motorul electric se afla ncastrat intr-o cutie din aluminiu aflata in partea superioara a sistemului. Motorul angreneaza 2 roti dintate pentru ridicarea panourilor de sticla.

 

Modele de sticla

Dimensiunile necesare pentru constructia inchiderii cu sticla tip ghilotina:

A: Latimea totala

B: Inaltimea totala

Sistemele de sticla verticala pot fi dotate cu sticla securizata de 8 mm sau sticla securizata tip termopan 4-12-4 mm. Pentru o izolatie mai buna puteti alege sticla tip termopan.

Dimensiuni

 

Utilizarea produsului

Atat sistemul de inchidere Albatro prevazut cu sticla securizata de 8 mm cat si sistemul de inchidere Cormorano prevazut cu sticla securizata termopan 4-12-4 mm sunt sisteme cu fiabilitate foarte ridicata.

Utilizati aceste sisteme in zonele de restaurante, cafenele, baruri, etc. Daca doriti un sistem elegant, functionabil, avantajos atunci acest produs este unul potrivit.

 

Limite de executie

 

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Aluminiu

 

© 2020 - Sunset - partener BBB Invest SRL

  • Facebook Social Icon