SkyFix este pergola numite si Wintergarden. Acoperisul nu este retractabil, acesta fiind fix. 

Acoperisul pergolei Skyfix poate fi din sticla securizata sau policarbonat. Poate fi instalat ca o extensie a casei tale sau independent pe 4 stalpi de sustinere. Panourile de geam sau policarbonat care formeaza acoperisul ofera un mediu placut si confortabil. Skyfix poate fi amenajat ca o gradina de vara prin inchiderea ermetica folosindu-se sticla culisanta sau folie transparenta.

 

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei cu acoperis fix sunt urmatoarele:

A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola SkyFix numita si pergola WinterGarden trebuie instalata cu o panta minima de 4 grade.

Panta este elementul principal care permite ca apa sa curga in jgheaburi fara sa se acumuleze pe acoperis si sa fie evacuata prin stalpii de sustinere.

Dimensiuni

 

Beneficii pergola

Pergola SkyFix este solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra, atat din punct de vedere estetic cat si financiar, cu rentabilitate si cu un timp de instalare scurt.

Utilizarea pergolelor

Pergola fixa SkyFix are un design elegant si robust. Poate fi instalata intr-un mediu rezidantial dar in acelasi timp poate acoperi si terase de restaurante. Durata mare de viata a produsului va va satisface toate cerintele. 

 

Scurgerea apei

 

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

 

Pergola SkyFix poate avea acoperisul din policarbonat sau sticla securizata de 8 mm.

Acoperisul din sticla securizata ofera o transparenta ridicata si o durata de viata mare. Este solutia mai scumpa din punct de vedere financiar.

Acoperisul din policarbonat se remarca printr-un cost mic fiind disponibil in mai multe culori.

Tipuri de acoperis

Aluminiu

 

© 2020 - Sunset - partener BBB Invest SRL

  • Facebook Social Icon