Asset 15.png

Pergola Willow este o pergola retractabila montata pe perete avand grinzile usor curbate pentru un efect maxim.

Profilul de aluminiu al pergolei retractabile Willow pozitionat orizontal in capatul sistemului colecteaza apa acumulata pe membrana si o directioneaza prin stalpii de sustinere ai pergolei.

olculendirme copy.png
Limite si rezistanta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
kumas.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
Pergola Retractabila Willow Detalii Tehnice 1
Pergola Retractabila Willow Detalii Tehnice 2

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Willow sunt urmatoarele:


A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola retractabila Willow trebuie sa fie montata cu o inclinatie de minim 6 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei sa curga spre jgheab, fara sa se acumuleze pe membrana pergolei. 

Dimensiuni

 
Asset 3.png
Asset 2.png

Optiuni constructive

Pergola retractabila Cedrus poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond si Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 11 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 7 metri. 

img5.jpg

Utilizarea pergolelor

Pergola retractabila Willow are un design elegant si robust. Poate fi instalata intr-un mediu dar in acelasi timp poate acoperi si terase de restaurante. Durata mare de viata a produsului va va satisface toate cerintele. Pergola retractabila Willow poate fi folosita ca un singur modul sau pentru latimi mai mare de 12 metri pot fi instalate mai multe pergole alipite.

 

Capacitatea de descarcare a fluxul de apa

dere_su_EN.png
 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

aydinlatma2.png
aydinlatma1.png
aydinlatma3.png
 
Kumaş.png

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana cauciucata

aluminium.png

Sunset ofera pe langa paleta de culori mai jos prezentata, posibilitatea vopsirii electrostatice in orice culoare RAL, fara costuri suplimentare.

 

Aluminiu