selvi .png
Asset 3.png

Pergola retractabila Selvi este un produs independent cu stalpi din aluminiu. Datorita traverselor usor curbate oferta un aspect placut. Curbura formata este egala atat in fata ca si in spate.

Pergola Selvi are 2 jgheaburi de preluare a apei pozitionate simetric. Evacuarea apei acumulate pe membrana se face egal in ambele directii.

olculendirme copy.png
Limite si rezistenta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
kumas.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
Pergola Retractabila Selvi Detalii Tehnice 1
Pergola Retractabila Selvi Detalii Tehnice 2

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Selvi sunt urmatoarele:

A: Inaltimea stalpilor

B: Proiectia totala

C: Latimea totala

D: Inaltimea la centru

Pergola retractabila Selvi poate fi construita sub aproape orice raza de curbura. Astfel acest model de pergola este unul foarte versatil. 

Apa acumulata pe membrana curge uniform in ambele directii ale pergolei fiind transferata in partea de jos prin stalpii de sustinere.

Dimensiuni

 
Asset 3.png
Asset 2.png

Optiuni constructive

Pergola retractabila Selvi poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond si Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 9 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 7 metri. 

img3.jpg

Utilizarea pergolelor

Pergola retractabila Selvi are un design elegant si robust. Poate fi instalata intr-un mediu rezidantial dar in acelasi timp poate acoperi si terase de restaurante. Durata mare de viata a produsului va va satisface toate cerintele. 

Pergola retractabila Selvi poate fi folosita ca un singur modul sau, pentru latimi de peste 12 metri poate fi instalate mai multe pergole alipite.

 

Capacitatea de descarcare a fluxului de apa

dere_su_EN.png
 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

aydinlatma2.png
aydinlatma1.png
aydinlatma3.png
 
Kumaş.png

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana cauciucata

aluminium.png

Aluminiu