Pergola retractabila Sekoya este instalata pe stalpi metalici in partea din spate, iar in fata fiind sprijinita pe stalpi din aluminiu. Stalpii din spate sunt din otel vopsit electrostatic si au dimensiuni de 100 mm x 100 mm x 3 mm, 100 mm x 150 mm x 4 mm sau 200 mm x 200 mm x 5 mm. Dimensionarea stalpilor se proiecteaza in funcite de marimea pergolei.

Pergola retractabila Secoya este formata din doua pergole Bosso, fiind conectate intre ele si instalate pe o structura metalica.

 

Panta

Pergola retractabila Sekoya trebuie sa fie montata cu o inclinatie de minim 6 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei sa curga spre jgheab, fara sa se acumuleze pe membrana pergolei. 

Dimensiuni

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Sekoya sunt urmatoarele:

A: Latimea totala

B: Proiectia pergolei nr. 1 

B1: Proiectia pergolei nr. 2

C: Inaltimea pergolei nr. 1

C1: Inaltimea pergolei nr. 3

D: Inaltimea totala 

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

 

Optiuni constructive

Pergola retractabila Sekoya poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond si Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 8 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 6 metri. Pergola Sekoya, in varianta Diamond atinge o proiectie de 16 metri ( formata din 2 pergole de 8 metri fiecare ).

Utilizarea pergolelor

Pergola Sekoya este o solutie unica si foarte eleganta in special in zone unde nu este posibil sa instalati o pergola cu stalpi de sprijin. Avand in vedere ca nu exista un profil prin care apa adunata se poate descarca, se pot conecta lanturi in 

 

Scurgerea apei

 

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

 

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana cauciucata

Aluminiu

 

© 2020 - Sunset - partener BBB Invest SRL

  • Facebook Social Icon