Pergola retractabila Pino se instaleaza atat pe perete cat si pe tavan ramanand suspendata cu ajutorul tirantilor metalici. Este solutia ideala pentru zone unde nu se pot instala stalpi de sustinere. 

Profilul de aluminiu al pergolei retractabile Cedrus pozitionat orizontal in capatul sistemului colecteaza apa acumulata pe membrana si o directioneaza prin stalpii de sustinere ai pergolei.

 

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Cedrus sunt urmatoarele:

A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.


Pergola retractabila Pino trebuie sa fie montata cu o inclinatie de minim 6 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei sa curga spre jgheab, fara sa se acumuleze pe membrana pergolei. 

Dimensiuni

 

Optiuni constructive

Pergola retractabila Pino poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond sau Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 8 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 8 metri. 

Utilizarea pergolelor

Pergole retractabila Pino ofera o solutie unica si eleganta, in special in zonele limitate unde nu se pot instala stalpi frontali pentru sprijin.

Avand in vedere ca pergola Pino nu are stalpi de sustinere prin care apa poate fi evacuata, se propune atasarea unor lanturi metalice laterale astfel incat apa sa se prelinga pe aceste lanturi.

Pergola Pino poate avea latime mari aceste latimi formandu-se din mai multe module de pergole.

 

Capacitatea de descarcare a fluxului de apa

 

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

 

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana cauciucata

Paleta RAL 

 

Sunset ofera pe langa paleta de culori mai jos prezentata, posibilitatea vopsirii electrostatice in orice culoare RAL, fara costuri suplimentare.

© 2020 - Sunset - partener BBB Invest SRL

  • Facebook Social Icon