Pergola retractabila Oliva este instalata pe stalpi metalici in partea din spate, iar in fata fiind sprijinita pe stalpi din aluminiu. Stalpii din spate sunt din otel vopsit electrostatic si au dimensiuni de 100 mm x 100 mm x 3 mm, 100 mm x 150 mm x 4 mm sau 200 mm x 200 mm x 5 mm. Dimensionarea stalpilor se proiecteaza in funcite de marimea pergolei.

Asset 6.png

Pergola retractabila Oliva este un produs self-supporting ce adauga o eleganta aparte imobilului tau. Profilele superioare au o forma usor curbata. Partea din spate este sustinuta de stalpi metalici.

olculendirme copy.png
Limite si rezistenta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
kumas.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
Pergola Retractabila Oliva Detalii Tehnice 1
Pergola Retractabila Oliva Detalii Tehnice 2

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Oliva sunt urmatoarele:


A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola retractabila Oliva trebuie instalata cu o panta minima de 9 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei acumulate pe membrana sa curga catre jgheab fara obstacole.

Dimensiuni

 
Asset 3.png
Asset 2.png

Optiuni constructive

Pergola retractabila Oliva poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond sau Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 10 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 8 metri. 

img4.jpg

Utilizarea pergolelor

Pergola retractabila Oliva are un design elegant fiind un produs ce poate fi folosit destul de confortabil atat in spatiile rezidentiale cat mai ales pentru cele comerciale. 

Datorita caracteristicilor sale structurale independente, pergola Oliva este solutia perfecta pentru a transforma orice spatiu exterior de care ai nevoie intr-un spatiu confortabil de locuit.

 

Capacitatea de descarcare a fluxului de apa

dere_su_EN.png
 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

aydinlatma2.png
aydinlatma1.png
aydinlatma3.png
 
Kumaş.png

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana

aluminium.png

Aluminiu

 

Sunset ofera pe langa paleta de culori mai jos prezentata, posibilitatea vopsirii electrostatice in orice culoare RAL, fara costuri suplimentare.