Asset 8.png

Pergola retractabila Juniper ofera posibilitatea montajului indepedent de orice structura sau perete. Pentru partea din spate se folosesc stalpi metalici cu grosimi de pana la 5 mm. Stalpii au prindere mecanica cu suruburi inoxidabile.

Profilul de aluminiu al pergolei retractabile Cedrus pozitionat orizontal in capatul sistemului colecteaza apa acumulata pe membrana si o directioneaza prin stalpii de sustinere ai pergolei.

olculendirme copy.png
Limite si rezistenta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
kumas.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
Pergole Retractabila Juniper Detalii Tehnice 1
Pergole Retractabila Juniper Detalii Tehnice 2

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Juniper sunt urmatoarele:

A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola retractabila Juniper trebuie sa fie montata cu o inclinatie de minim 6 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei sa curga spre jgheab, fara sa se acumuleze pe membrana pergolei. 

Dimensiuni

 
Asset 3.png
Asset 4.png
Asset 2.png

Optiuni constructive

Pergola retractabila Cedrus poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond, Gold sau Silver. 

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 12 metri. 

Seria Gold si Silver va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 8 metri. In aceeasi masura seria Silver ofera posibilitatea achizitionarii unei pergole retractabile la un pret economic, dar fara a face compromisuri asupra calitatii.

img3.jpg

Utilizarea pergolelor

Pergola retractabila Cedrus are un design elegant si robust. Poate fi instalata intr-un mediu rezidantial dar in acelasi timp poate acoperi si terase de restaurante. Durata mare de viata a produsului va va satisface toate cerintele. 

Pergola retractabila Cedrus poate fi folosita ca un singur modul sau, pentru latimi de peste 12 metri poate fi instalate mai multe pergole alipite.

 

Capacitatea de descarcare a fluxului de apa

dere_su_EN.png
 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Sistem de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

aydinlatma2.png
aydinlatma1.png
aydinlatma3.png
 
Kumaş.png

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana

 
aluminium.png

Aluminiu