Profilul de aluminiu al pergolei retractabila Bosso pozitionat orizontal in capatul sistemului colecteaza apa acumulata pe membrana.

bosso -alternatif.png
Asset 10.png

Pergola retractabila Bosso are un design special care adauga valoare imobilului dumneavoastra. Profilele de sustinere ale materilului sunt usor curbate.

olculendirme copy.png
Limite si rezistenta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
kumas.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
egim.png
olculendirme_sayfa.png

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Bosso sunt urmatoarele:


A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea stalpului din fata
D: Inaltimea din spate

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola retractabila Bosso trebuie sa fie montata cu o inclinatie de minim 6 grade din spate catre fata. Panta este elementul principal care permite apei sa curga spre jgheab, fara sa se acumuleze pe membrana pergolei. 

Dimensiuni

 
Asset 3.png
Asset 2.png

Optiuni constructive

Pergola retractabila Bosso poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond sau Gold.

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 8 metri.

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 6 metri. 

happy-family-in-spring-day-PTXYQ65 copy.

Utilizarea pergolelor

Pergole retractabila Bosso ofera o solutie unica si eleganta, in special in zonele limitate unde nu se pot instala stalpi frontali pentru sprijin.

Avand in vedere ca pergola Bosso nu are stalpi de sustinere prin care apa poate fi evacuata, se propune atasarea unor lanturi metalice laterale astfel incat apa sa se prelinga pe aceste lanturi.

Pergola Bosso poate avea latime mari aceste latimi formandu-se din mai multe module de pergole.

 
dere_su_EN.png

Capacitatea de descarcare a fluxului de apa

 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

aydinlatma2.png
aydinlatma1.png
aydinlatma3.png
 
Kumaş.png

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana

aluminium.png

Aluminiu