Pergola retractabila Aine este un produs conceput si utilizat doar pe timpul anotimpului de vara.

Acoperisul pergolei Aine este complet drept, fara panta. Nu are jgheab de preluare a apei. Apa va curge spre lateralele pergolei. 

 

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei retractabile Aine sunt urmatoarele:

A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea pergolei

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola Aine nu are nevoie de inclinatie aferenta pentru tavan. Acest produs are acoperisul perfect plat. Apa acumulate pe acoperis este directionata spre lateralele pergolei.

Dimensiuni

 

Optiuni constructive

Pergola retractabila Aine poate fi construita folosind seriile de profile din gama Diamond si Gold. 

Cu profilele noastre din gama Diamond puteti gasi solutia pentru suprafete mari de acoperire, chiar si pana la o proiectie de 8 metri. 

Seria Gold va ofera o dimensiuna a proiectie de maxim 6 metri.

Utilizarea pergolelor

Pergola Aine este un produs elegant. Va fi folosit cu precadere primavara, vara si toamna. Confera protectie solara cat si protectie impotriva ploii. Pergola Aine poate fi la randul ei inchisa cu pereti laterali pentru o intimitate ridicata sau pentru protectie impotriva vantului. 

 

Scurgerea apei

 

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

Sistemul de iluminare LED

Luand in considerare ca faptul ca iluminatul LED aduce un plus de valoare vizualitatii produsului, va prezentam cele mai largi si mai unice alternative de iluminare pe gustul dumneavoastra.

Corpurile de iluminat utilizate in produsele noastre sunt module LED ecologice, iar fabricarea lor se face sub o atentie sporita.

Cu „Triple Light”, oferim posibilitatea de a alege unul dintre modelele de iluminat care se potrivesc foarte bine zonei tale de locuit / servit masa.

 

Sunset este un partener al renumitei companii ce fabrica membrane cauciucate cu insertii - Sioen Belgia - cel mai mare producator de membrane din PVC la nivel mondial. Sutem siguri ca veti gasi cea mai potrivita culoare si model pentru spatiul dumneavoastra.

Membrana cauciucata

 

Aluminiu

Sunset ofera pe langa paleta de culori mai jos prezentata, posibilitatea vopsirii electrostatice in orice culoare RAL, fara costuri suplimentare.

© 2020 - Sunset - partener BBB Invest SRL

  • Facebook Social Icon