Asset 17.png

Pergola bioclimatica SkyCloud este o pergola cu acoperis format din lamele de aluminiu ce pot fi inclinate pana la 124 grade.

Panourile din aluminiu ce formeaza tavanul pot fi rotite in jurul proprie axe cu ajutorul motorului electric. Tavanul poate fi inchis, deshis sau semi deschis.

Unghiurile lamelelor pe care le obtineti va ofera optiuni de protectie, ventilatie, temperatura si control al luminii patrunse sub pergola.

Ca optiune, in interiorul lamelelor se poate injecta spuma pentru o izolare ridicata, atat fonic cat si termic.

olculendirme copy.png
Limite si rezistenta la vant
limitler-ruzgar.png
dere_ve_su.png
aydinlatma.png
aluminyum.png
olculendirme copy.png
 
Pergola Bioclimatica SkyCloud Detalii Tehnice 1
Pergola Bioclimatica SkyCloud Detalii Tehnice 2

Panta

Dimensiunile necesare pentru constructia pergolei bioclimatica SkyCloud sunt urmatoarele:

A: Latimea totala
B: Proiectia totala
C: Inaltimea totala

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne transmiteti latimea totala si proiectia dorita.

Pergola bioclimatica SkyCloud va fi instalata fara inclinare, tavanul fiind paralel cu solul.

Datorita proiectarii lamelelor din aluminiu, apa colectata pe tavan este directionata in lateral, preluata de traverse si directionata catre stalpii de sustinere ai pergolei.

Dimensiuni

 
img4.jpg

Utilizarea pergolelor

Pergola bioclimatica SkyFree are un design elegant si robust. Poate fi instalata intr-un mediu rezidantial dar in acelasi timp poate acoperi si terase de restaurante. Durata mare de viata a produsului va va satisface toate cerintele. 

Pergola bioclimatica SkyFree poate fi folosita ca un singur modul sau, pentru latimi de peste 12 metri pot fi instalate mai multe pergole alipite.

 
deresky.png

Scurgerea apei

 
motor.png

Pergolele retractabile comercializate si instalate de compania noastra sunt dotate cu motoare Somfy de ultima generatie, tehnologie IO.

Somfy France este cel mai bun producator de motoare tubulare din lume, asfel produsele noastre vor putea fi folosite multi ani fara probleme. 

Motoarele si accesoriile Somfy sunt garantate pentru o perioada de 5 ani.

Motor

 

Controlul temperaturii: SkyCloud va ofera o comoditate nelimitata putand stabili temperatura din interior balansata cu cea din exterior.

Rezista la zapada

Cu sistemul de pergola SckyCloud, problema incarcarii la zapada se elimina, acest model de pergola rezistand la depuneri mari. Astfel, poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Protectie: Cand panourile tavanului sunt inchise, va aflati in siguranta intr-un mediu placut complet izolat de factorii externi.

Ventilatie: Miscand panourile din tavan in unghiul dorit, aerul patruns sub pergola este perfect controlat.

Controlul luminii: Datorita panourilor in miscare, puteti stabili o pozitie preferata in functie de schimbarea unghilui razelor solare din timpul zilei.

Beneficiile pergolei

Unghiul lamelelor ce formeaza acoperisul pergolei bioclimatice SkyCloud are un interval mare, cuprins intre 0 si 124 de grade fata de orizontala tavanului.

Pergola bioclimatica SkyCloud poate fi instalata ca un produs de sine statator, pe 4 stalpi de sustinere sau poate fi instalata pe un perete ca si punct de sprijin iar in fata pe 2 stalpi din aluminiu.

Cu acest model de pergola se poate acoperi o suprafata infinit de mare. Pergolele se monteaza una langa alta, formandu-se module multiple.

aluminium.png

Aluminiu